Markant slapen in de omgeving

Heerlijk eten, oog voor detail, een persoonlijke service en het gevoel dat je welkom bent zijn voor ons onlosmakelijk verbonden aan ons restaurant, wij werken daarom samen met Bed & Breakfast Hans en Gridje volgens ons een bedrijf dat net als wij deze eisen hoog in het vaandel heeft staan.

Wie zijn ze?

Hans en Ingrid zijn in 2021 dit avontuur als stel samen aangegaan en hebben ontzettend veel werk verzet om van dit van oudsher loodgieterspand een moderne, rustige en comfortabele B&B te maken. hun B&B geeft de perfecte balans tussen alles wat de grote stad Breda te bieden heeft en het dorpse karakter van Princenhage met haar authentieke dorpskern, leuke horeca, terrasjes en allerlei winkels op loopafstand.

Je vindt bij hen de rust om op te laden, maar ook alles wat je nodig hebt om erop uit te gaan voor een perfecte stedentrip!

Kamers

Bed & Breakfast Hans en Gridje biedt een luxe verblijf voor gezelschappen van 2 tot maximaal 4 personen.  Kom heerlijk tot rust in één van onze twee ruime slaapkamers, voorzien van alle gemakken en moderne grote bedden. Er is een ruime en luxe badkamer en een gezellige woonkamer met compleet uitgeruste keuken. 


Hier kunnen jullie het begin en einde van de dag gezellig met elkaar doornemen!

Arrangement

 Arrangement  220 euro voor 2 personen inclusief haal en brengservice.

3 gangen diner met haal- en breng service en 1 overnachting met ontbijt

Na een prachtige ontspannen dag is niks beter dan heerlijk dineren, dit doet u bij ons in het restaurant. U wordt gebracht van de B&B naar het restaurant.  Hier kunt u uw keuze maken uit een 3 gangen diner welke bestaat uit vis, vlees of vegetarisch.

Na het diner wordt u weer veilig teruggebracht om van dit alles na te genieten in de B&B van Hans en Gridje.

Genoemde prijzen zijn exclusief drank.

Bij beide arrangementen is het mogelijk uit te breiden naar 3 of 4 personen. Prijs op aanvraag.